Advies

Alle zorg over uw administratieve en fiscale zaken wegnemen, doen we graag. We krijgen er energie van als we met u kunnen meedenken en sparren over uw bedrijf. Bij de start van uw bedrijf, tijdens de bloei van uw onderneming, als u denkt aan opvolging of verkoop en alle fases daar tussenin. U hoeft het echt niet alleen te doen. We begeleiden u in elke fase. Graag zelfs.

Samen stappen maken

Een duurzame relatie met u opbouwen, dat is wat we willen. Dat begint met vertrouwen. Vertrouwen is de basis voor onze samenwerking. We horen graag wat er speelt in uw leven, zowel zakelijk als privé. Zo kunnen we u een advies op maat geven waar u echt iets aan heeft. 

Wij kunnen heel veel maar niet alles voor u doen. Daarom werken we samen met andere specialisten uit ons netwerk zoals notarissen, pensioenadviseurs en juristen. Als we uw vraag aan een derde partij voorleggen, blijft de regie bij ons. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Het verhaal achter de cijfers

Jaarrekeningen, begrotingen, liquiditeitsprognoses en resultatenoverzichten. We verstrekken ze regelmatig om u inzicht te geven in uw resultaten. Als u door de juiste bril kijkt, kunnen die cijfers u van alles vertellen.

Uw doelen realiseren

In de waan van de dag gaat u door met uw dagelijkse bezigheden. Heel begrijpelijk. Maar heeft u zichzelf wel eens de vraag gesteld waar u naar toe wil met uw bedrijf? Het is geen vraag waar u dagelijks bij stil staat maar het antwoord helpt u wel een stap verder. 

Wij houden u een spiegel voor, stellen vragen, kijken met een kritische blik naar uw onderneming en uw cijfers. Samen met u maken we de verbinding tussen uw doelen en uw cijfers zodat u precies weet waar u staat. Zo helpen we u uw doelen te realiseren, op welk gebied dan ook. 

Bent u op zoek naar een administratiekantoor dat écht met u meedenkt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.