Belastingen

Laten we eerlijk zijn: niemand betaalt graag belasting. En we betalen al helemaal niet graag meer belasting dan nodig is. De wet- en regelgeving rondom belastingen is complex. Dat maakt belastingaangifte doen voor veel ondernemers er niet leuker op. Besteed het daarom uit aan ons. Dat bespaart u veel tijd en geeft u bovendien zekerheid. 

Belastingadvies op maat

Op basis van uw financiële administratie stellen wij een aangifte omzetbelasting op. Uiteraard krijgt  u deze ter goedkeuring voorgelegd. Ook het voorbereiden van uw aangiftes voor vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting nemen wij voor onze rekening. Elke soort belasting heeft zijn specifieke regels en (on)mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inkomsten-, vennootschaps-, dividend- en omzetbelasting en loonbelasting en sociale verzekeringen. Wij geven u graag een advies op maat. Ook bij successie- en schenkingsrecht, fiscaal-juridische vraagstukken en de fiscale aspecten van vermogensbeheer kunt u uiteraard bij ons terecht.

Uw voordeel

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en denken met u mee. Zo weet u zeker dat u nooit te veel belasting betaalt. Wij werken uiteraard volgens de regels van onze beroepsorganisatie en daardoor vertrouwt de Belastingdienst op onze professionaliteit en kwaliteit.
Wanneer uw aangifte leidt tot vragen, dan stelt de Belastingdienst die aan ons en zorgen wij voor de antwoorden. Dat scheelt u dus tijd en zorgen; u schrikt niet meer van de blauwe envelop op de deurmat. De Belastingdienst noemt deze werkwijze horizontaal toezicht.

Meer weten?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.