Wie zijn wij?

ReinVisie is een persoonlijk administratie- en belastingadvieskantoor en richt zich op ondernemers die meer willen dan kloppende cijfers. Of het nu gaat om je boekhouding, aangifte inkomstenbelasting, salarisadministratie, fiscale of administratieve vraagstukken, wij hebben altijd een deskundige paraat. Het team van betrokken medewerkers dat voor jou klaarstaat bestaat uit zes personen: Linda, Yanick, Lucinda, Anita, Ben en Sanne. 

 

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingadviseurs (NOAB) en Lucinda Daniels is Register Belastingadviseur en lid van het RB. Daarnaast beschikken wij over een uitstekend netwerk van notarissen, pensioenadviseurs en overige specialisten.

 

ReinVisie is in 2016 opgericht door Linda Wassink-Zwoferink en Ben van den Bogaard. Beiden hebben het vak geleerd bij de grote accountantskantoren en delen dezelfde visie voor het ondersteunen van ondernemers. Het was een logische stap dit samen voort te zetten. Beiden zijn laagdrempelig, betrokken bij jou als klant en hebben oog voor de kwaliteit van de dienstverlening. Na zeven jaar samen ondernemen is het kantoor in 2023 zelfstandig voortgezet door Linda en gaat Ben steeds meer genieten van zijn vrije tijd.